Referenciák

Konyhabútorok

A konyha munkahely. Valóságos kajagyár. Tervezésekor legfontosabb a főzés szempontjait figyelembe venni. A munkaállomások jó sorrendjével naponta több kilométer gyaloglást is megspórolhatok.

Nappali bútorok

A nappalitól joggal várom el, hogy kényeztessen. Hanggal, képpel, fénnyel, puha fotellel. Sokszor jelent kihívást, hogy egyetlen bútorba kell beépíteni a hifit, CD-t, DVD-t, a könyveket és a család dísztárgyait.

Gardróbszekrény

A legnagyobb bútordarab a lakásban, ezért könnyen válhat nyomasztóvá ez a nagy tömb. A belső részek gondos megtervezése és személyre szabása mellett ennek elkerülésére is oda kell figyelni.

Előszobafal és cipős szekrény

Az első benyomás, amit egy lakásról szerzünk: az előszoba. Ami egyben málhás szamár is, hiszen cipeli a sok cipőt, táskát, kabátot.

Fürdőszoba

A fürdőszobák beépítése során sok ihletet merítek az űrhajók belső kialakításából, hiszen itt is sok dolgot kell kis helyre bezsúfolni.

Szobabútorok

Kisszoba, nagyszoba, gyerekszoba, félszoba, hálószoba, üres szoba, nagyiszoba, könyvtárszoba, kislányszoba, lyukas szoba, fiúszoba, vendégszoba….

Gázóra, villanyóra, cirkó, fűtőtest eltakarás

Még nem találtam embert, aki ne akarta volna eltakarni ezeket a retteneteket. Szinte mindenhol kicsi a hely, ezért rá kell cuppantani a bútort ezekre a műtárgyakra, miközben kiváló szellőzést kell biztosítani.

Vitrin és tálaló

Fény, csiszolt üveg, tükör, fa – ezek kiváló kellékek a poharak, csészék és dísztárgyak elegáns tárolásához.

Ágyak

Ha olyan igény merül fel (színben, méretben, kialakításban), ami készen nem kapható – nos, ekkor jövök én!

Lépcső

Kár, hogy manapság már nem így van:

“nagy széles tölgyfa lépcső, egy, ami felvisz, s még egy, mert lefele is kell. És kell még egy, hogy bámulják csupán”

(Hegedűs a háztetőn)

Asztalok

Ha olyan igény merül fel (színben, méretben, kialakításban), ami készen nem kapható – nos, ekkor jövök én!

Irodabútorok és munkaállomások

Az otthoni munkaállomás kialakításánál a személyre szabás a legfontosabb, hiszen az ember több órát is tölthet a számítógép előtt.

Beltéri ajtók

Ha olyan igény merül fel, ami eltér a normál beltéri ajtóktól, pl.: olyan legyen, mint egy szekrényajtó, zár nélküli ajtó, süllyesztett tolóajtó, vagy padlótól a plafonig tartó tolóajtó – nos, ekkor jövök én!

Templomi belterek

Engem ért a megtiszteltetés, hogy 2001-ben a békásmegyeri református templom (1039 Bp. Csobánka tér 8.) teljes belterét beépítsem. Ez lett eddigi pályafutásom fő műve.

Érdekességek

Dohányzóasztalkandalló, üvegredőny, whiskytálca, vezérelt világítás, babarács….. tovább is van, mondjam még?